Vi som gillar att kalla oss ”inredningsexperter” lägger mycket fokus på detaljer, alltifrån färgen på soffan till utformningen av skåpet måste matcha perfekt. När jag tråklar mig in i alla detaljer så har jag ibland en tendens att missa den mest väsentliga biten av dom alla, vilket såklart är belysningen i rummet. Rätt belysning är avsevärt mycket viktigare än någon möbel för att rätt typ av lampa som appliceras på rätt sätt kan göra skillnad, stor skillnad!

Förra veckan kände jag mig lite våghalsig och beställde en dimbar led panel. Men det var inte vilket led panel som helst utan den var avlång och snygg vilket kanske inte något som i vanliga fall är synonymt med paneler. Min man tyckte valet av lampa var konstigt men ändrade snabbt sin uppfattning efter att han fick syn på led panelen. Han själv ville hellre att vi skulle sätta upp en led lysrörsarmatur som jag tyckte såg förskräcklig ut. Min man har annars bra smak men när det gäller inredning så är det nog bäst att han håller sig utanför bilden.

En led lysrörsarmatur har jag faktiskt aldrig använt med undantag för diskhonet. Troligtvis hade han tänkt sig att led panelen skulle se ut som på följande bild, och i så fall har jag full förståelse för att han såg på mig så konstigt när jag kläckte ideén om att vi skulle sätta upp en panel av alla tänkbara ljuskällor som finns att välja bland!

Inom kort kommer jag att ladda upp foton så att ni får se lite innan och efter fotografier.