Våren är på ingång och snödropparna kämpar för att ta sig upp jorden. Någonting annat som kämpat för att ta sig upp ut jorden är min Cayman som legat på land sedan i höstas. Nu är hon äntligen sjösatt igen och ligger fint förtöjd vid vår marin. (Jag lejde faktiskt extrahjälp i form av barnbarnen under förra helgen som fick hjälpa till att tvätta av henne ordentligt.)

Med en (förhoppningsvis), lång och god säsong framför oss inhandlade jag ny båtbelysning. Då jag satte in ny interiörbelysning förra året så satsade jag istället på det lite mer estetiskt tilltalande undervattensbelysning denna omgång. Jag hade från början tänkt att köra på varannan blå och varannan vit lampa, men när jag väl skrev till verket så körde jag dock på det mer säkra och köpte endast den blå båtbelysningen.

Hela anledningen till att jag ens köpte dessa undervattenslampor var för att vi såg en så otroligt snyggt utrustad Princess förra året när vi var nere och roddade i Grekland. Den låg i hamn vid Mykonos och jag blev helt tagen alltså. Så sedan förra året har jag suttit och dregglat över dessa skönheter på Ljusgigantens hemsida, och fick äntligen hem paketet för några veckor sedan. Nu sitter de monterade och klara för en blöt, men ack så stilfull långtur, i Stockholm skärgård. När situationen sansat sig lite så kanske man kan ta och köra hela vägen ner till medelhavet. Det vore helt klart en dröm som går i uppfyllelse. Så om ni ser någon med blått undervattenslju